top of page

Ik help mensen bewust te worden van het onbewuste. Het onbewuste bezit meer kennis, ziet meer en is intelligenter dan het bewuste. Ik vind het fascinerend om te onderzoeken wat er in zowel jouw als mijn onbewuste is opgeslagen!

Het is intrigerend om 's avonds met een vraag naar bed te gaan en 's ochtends wakker te worden met het antwoord. Het onbewuste is een waardevolle bron van hulp. Waarom maken we er dan zo weinig gebruik van?

Mijn inspiratie komt voort uit de ideeën van Carl Jung, Sigmund Freud, Bert Hellinger en hun opvolgers die de dieptepsychologie hebben vormgegeven. Zij hebben de gelaagdheid en complexiteit van de menselijke psyche het beste beschreven.

Tussen 2019 en 2023 was ik coach bij de coachpool van de Rijksoverheid (Intercoach) en bij de Provincie Noord-Holland.

Ik heb verschillende systemische opleidingen gevolgd bij het Hellinger Instituut, en de opleiding Strategisch Verandering Organiseren bij het SIOO. Bij de Coaching Academy International heb ik de Leergang Professioneel Coachen afgerond. Bij Het Balkon heb ik mij verdiept in Voice Dialogue.

In juni 2023 heb ik de opleiding tot analytisch therapeut bij het Jungiaans Instituut in Nijmegen afgerond. Sinds april 2023 ben ik algemeen bestuurslid van de beroepsvereniging Vereniging voor Integraal Therapeuten (VIT).

Naast coach en analytisch therapeut ben ik al jaren verliefd op dezelfde vrouw en een trotse vader van een zoon en een dochter. Ik werk ook als interim-manager en projectleider voor verschillende overheidsinstellingen, waaronder de ministeries van Buitenlandse Zaken, Financiën, Binnenlandse Zaken en VWS, en bij de provincies Noord-Holland en Utrecht.

 

Paul Lensink

PS: Let op: vanaf juni 2024 houd ik praktijk in Utrecht

VIT.png
RBCZ-logo_RGB_payoff.jpeg
Paul_web_-1.jpg
bottom of page