top of page

Over mij

Ik help het onbewuste bewust te maken. Het onbewuste weet meer, ziet meer en is intelligenter dan het bewuste. En ik vind het ontzettend interessant te onderzoeken wat er in jouw en mijn onbewuste is opgeslagen! 's Avonds met een vraag naar bed gaan en 's ochtends met het antwoord wakker worden…voelen dat je iets moet laten, zonder dat je weet waarom: het onbewuste stuurt je op alle mogelijke manieren. En is een rijke bron van hulp. Waarom maken we er dan zo weinig gebruik van? Ik vind het spannend om met het onbewuste aan de slag te gaan. Uit te zoeken wat er speelt en je onbewuste zelf te leren kennen: wat betekenen die doodles die je tijdens een vergadering maakt? Waarom erger je je zo aan de buurman? En waar komt je behoefte aan schilderen vandaan?

Mijn inspiratie haal ik uit het gedachtengoed van Carl Jung, Sigmund Freud, Bert Hellinger en al hun opvolgers die de dieptepsychologie vorm hebben geven. Zij hebben de gelaagdheid en complexiteit van de menselijke psyche het best beschreven.

Sinds enige jaren ben ik coach voor de coachpool bij de rijksoverheid (Intercoach) en bij de Provincie Noord-Holland.

Mijn stijl is nuchter, empathisch en zakelijk.

Ik heb verschillende systemische opleidingen gevolgd bij het Hellinger Instituut, en de opleiding Strategisch Verandering Organiseren bij het SIOO. Bij de Coaching Academy International  heb ik de Leergang Professioneel Coachen afgerond. Bij Het Balkon heb ik mij verdiept in Voice Dialogue.

Momenteel volg ik een opleiding tot analytisch therapeut bij het Jungiaans Instituut in Nijmegen. Ik ben algemeen bestuurslid van de beroepsvereniging Vereniging voor Integraal Therapeuten (VIT).

Ik ben al jaren verliefd op dezelfde vrouw en trotse vader van een zoon en een dochter. Naast coach en therapeut (i.o.), heb ik als programma- en lijnmanager gewerkt bij verschillende overheidsinstellingen: de ministeries van Buitenlandse Zaken, Financiën, Binnenlandse Zaken en VWS en bij de provincies Noord-Holland en Utrecht

Paul Lensink

instinct%2520cut%2520out_edited_edited.png
instinct%20cut%20out_edited.png
bottom of page